MASÁŽNÍ POMŮCKY

MASÁŽNÍ POMŮCKY Počet produktů: 44

MASÁŽNÍ POMŮCKY

Cílem masáže je zlepšení kvality lymfatického oběhu a urychlení odtoku lymfy z podkoží zpět do krevního oběhu. Masáží lze dosáhnout okamžité úlevy od bolesti a uvolnění jak pohybového aparátu, tak toku energií, což se následně pozitivně promítne i ve Vaší psychické a emoční sféře.

Podkategorie

  • Masážní míčky

    Masážní míčky se stimulačními výstupky jsou skvěle využitelné při cíleném uvolňování svalového napětí, napomáhají lepšímu prokrvení po sportovním výkonu, nebo po dlouhém sezení. Rehabilitační účinek masážních míčků vede k regeneraci, větší citlivosti i pohyblivosti. Kvalitní pěnové míčky jsou vhodné při použití léčebné metody míčkování, která napomáhá léčbě alergických, astmatických a průduškových onemocnění, imunitního deficitu.

  • Masážní válečky

    Masážní válec se používá k stlačování spouštěcích bodů a uvolnění napětí ve svalech. Spouštěcí body jsou častou příčinou různých nemocí. Součást měkkých tkání naší vazivové tkáně se nazývá (fascia) a obklopuje naše tělo jako síť. Fascia se v našem těle podílí na důležitých pohybových sekvencích a metabolických procesech. Aktivní a rychlá regenerace tkáně s praktickým masážním válečkem může pomoci k zlepšení krevního oběhu.

  • Masážní nášlapy

    Masáž chodidel pomocí masážní podložky bude pro vaše nohy příjemnou úlevou. Díky své flexibilitě můžete provádět dynamickou masáž s relaxací svalstva chodidel. Zároveň dráždivou stimulací bodů na chodidle zlepšíte cirkulaci krevního oběhu a zvýšíte citlivost reflexních bodů na chodidle. Masážní rohožka může být používána ve stoje, vsedě nebo ve sprše během sprchování.

  • Iplikátory

    Masážní pomůcka Iplikátor je vhodná jak na relaxaci, tak k úlevě od bolesti. Stačí pár minut příjemné akupresurní masáže a zbavíte se únavy, svalového napětí i nepříjemného pocitu ztuhlých svalů. Použít jej můžete na jakoukoliv plochu těla, kde pocítíte bolest. Masážní pomůcku o velikosti tenké knížky snadno přibalíte na cesty. Máte obavy z ostrých hrotů? Vyzkoušejte malou verzi Iplikátoru a ověřte si na vlastní kůži, že se není třeba bát žádné bolesti.

    • Dva rozměry Iplikátorů (35 x 19 cm) a (68 x 38 cm).
    • Dostupné v provedení režné plátno - bavlna - fólie.
    • Nebo jako nafukovací polštářek.
na stránku
Zobrazeno 25 – 36 z 44 položek
Zobrazeno 25 – 36 z 44 položek