LÉKAŘSKÁ DIAGNOSTIKA

LÉKAŘSKÁ DIAGNOSTIKA Počet produktů: 46

LÉKAŘSKÁ DIAGNOSTIKA

Pokrok lékařské vědy v diagnostice je nedílnou součástí terapeutické léčby. Každý lékař potvrdí, že rozpoznat nemoc, při využití všech diagnostických možností, je základem úspěšné léčby. Přístrojová technika otevřela lékařské vědě netušené možnosti. Dnešní lékař může s využitím všech dostupných přístrojů a technik získat o pacientovi množství in...

Pokrok lékařské vědy v diagnostice je nedílnou součástí terapeutické léčby. Každý lékař potvrdí, že rozpoznat nemoc, při využití všech diagnostických možností, je základem úspěšné léčby. Přístrojová technika otevřela lékařské vědě netušené možnosti. Dnešní lékař může s využitím všech dostupných přístrojů a technik získat o pacientovi množství informací potřebných k následné rehabilitaci.

Zobrazit

Podkategorie

  • DYNAMOMETRY

    Sílu, kterou je schopen člověk působit na určité těleso, zkoumá dynamometrie. Různé druhy a provedení námi nabízených lékařských dynamometrů poskytují přesné a aktuální informace o zdraví pacienta. Vysoce kvalitní ruční dynamometry lze využít jako diagnostické zařízení nebo pro pozorování pokroků při rehabilitaci. Testovat je možné pacienty i zdravé osoby v širokém rozmezí věku (od dětí po seniory).

  • GONIOMETRY

    Různé druhy a provedení lékařských goniometrů poskytují přesné a aktuální informace o zdraví pacienta. Vysoce kvalitní goniometry lze využít jako diagnostickou pomůcku při měření pokroků v léčebné rehabilitaci. Testovat je možné pacienty i zdravé osoby v širokém rozmezí věkového rozdílu (od dětí až po seniory). V naší široké nabídce můžete vybírat mezi kvalitními kovovými a plastovými goniometry všech velikostí. Kvalitní diagnóza je základem úspěšné léčby.

  • OSTATNÍ DIAGNOSTICKÁ...

    V sekci ostatních diagnostických měřidel jsou zařazené přístroje k vyšetření rozsahu ohebnosti těla, skoliometry k měření asymetrie páteře, měřidla tělesného tuku od jednoduchých až po profesionální. Různé druhy poklepových vyšetřovacích kladívek, ale i přístroje k vyhodnocování kožní citlivosti pacienta.

na stránku
Zobrazeno 25 – 36 z 46 položek
Zobrazeno 25 – 36 z 46 položek