TORZA - vnitřní orgány

TORZA - vnitřní orgány Počet produktů: 130

TORZA - vnitřní orgány

V této kategorii můžete vybírat z jednotlivých modelů vnitřních orgánů jako je srdce, plíce, žaludek, ledviny, hrtan.... Všechny modely jsou navržené a vyrobené s velkou řemeslnou dovedností. Tyto prvotřídní modely jsou vyráběny ručně z nerozbitné umělé hmoty s dlouhou životností. Modely vnitřních orgánů jsou provedeny v realistickém tvaru a růz...

V této kategorii můžete vybírat z jednotlivých modelů vnitřních orgánů jako je srdce, plíce, žaludek, ledviny, hrtan.... Všechny modely jsou navržené a vyrobené s velkou řemeslnou dovedností. Tyto prvotřídní modely jsou vyráběny ručně z nerozbitné umělé hmoty s dlouhou životností. Modely vnitřních orgánů jsou provedeny v realistickém tvaru a různé velikosti. Jako výuková pomůcka nabízí všechny modely vnitřních orgánů velké množství přesných detailů a struktur k názornému studiu medicíny.

Zobrazit

Podkategorie

  • Torza - trup člověka

    Všechna torza jsou navržena a vyrobena s velkou řemeslnou dovedností. Tyto prvotřídní modely jsou vyráběny ručně z nerozbitné umělé hmoty s dlouhou životností. Torza i všechny vnitřní orgány jsou provedeny v životní velikosti a realistickém tvaru. Jednotlivé orgány lze snadno vyjímat a vracet na původní místo, což usnadňuje pochopení jejich anatomie i vzájemných pozic. Naše široká nabídka torz, zahrnující snímatelné hlavy, vnitřní a rozmnožovací orgány, Vám umožňuje vybrat si model, který maximálně odpovídá Vašim potřebám.

  • Srdce - oběhový systém

    Srdce je hlavní orgán kardiovaskulárního systému, který se nachází ve středním dolním mediastinu. Je uloženo za hrudní kostí a skládá se ze čtyř dutin oddělených přepážkami a chlopněmi. Modely srdce jsou vyrobené v kvalitním provedení, se znázorněním všech anatomických detailů a umožňují podrobně studovat kardiovaskulární systém a proudění krve v srdci člověka. Anatomické modely srdcí jsou na výběr v různých velikostech a provedení. Například na obřím modelu lidského srdce je vidět každý anatomický detail v osminásobku životní velikosti skutečného srdce. Takto vyrobený model srdce bude středem pozornosti na každém veletrhu, odborných seminářích, ale i ve velkých přednáškových sálech lékařských fakult.

  • Plíce - dýchací ústrojí

    Plíce jsou v rámci mechanizmu dýchacích pohybů pasivní orgán, který mění svůj objem na základě změn tlaku a objemu v hrudníku. Dýchací systém je systém průchodů (dýchacích cest), které můžeme z anatomického i klinického hlediska rozdělit na horní a dolní dýchací cesty. Anatomicky končí horní dýchací cesty hrtanovou částí hltanu, klinicky k nim však patří i hrtan a krční část průdušnice. Dýchací systém slouží k výměně plynů mezi vzduchem a krví, fonaci, regulaci acidobazické rovnováhy a vylučování látek.

  • Žaludek - trávicí ústrojí

    Trávicí soustava člověka je orgánová soustava, která zajišťuje příjem potravy, její mechanické a chemické zpracování, vstřebání živin, vyloučení nestrávených a nestravitelných zbytků. Cílem je získání živin z potravy, tedy trávení. U člověka je trávicí soustava dlouhá téměř 8 metrů a ve svém průběhu se člení, kroutí a různě rozšiřuje. Probíhá od ústního až k řitnímu otvoru. Žaludek je nejširší oddíl trávicí trubice, který navazuje na jícen. Průměrný objem žaludku je jeden litr, ale kapacita je dva až tři litry. Tvar žaludku se mění podle jeho náplně a aktivity svaloviny žaludeční stěny. Různé části anatomie a fyziologie trávicí soustavy lidského těla můžete podrobně studovat s modely, které se nacházejí v této sekci trávicího ústrojí.

  • Ledviny - močové ústrojí

    Močový systém se skládá z ledvin a vývodních močových cest, které odvádějí definitivní moč ven z lidského těla. Ledviny představují hlavní párový orgán celého močového systému. Všechny modely vylučovacího systému jsou vhodné k názornému studiu a pochopení fungování vylučovací soustavy člověka. Vybírat můžete mezi mužskými i ženskými pohlavními orgány.

  • Hrtan - polykací ústrojí

    Hrtan je chrupavkami vyztužená trubice, kterou prochází vzduch do průdušnice a následně do plic. Hrtan navazuje na hltan, společný úsek trávicí a dýchací soustavy, a přechází v průdušnici. Celý hrtan je pohyblivě zavěšen pod čelistí pomocí jazylky, svalů a vazů a jeho stěna je zpevněná chrupavkami. Aby chrupavky tvořily pohyblivý celek, jsou vzájemně spojeny pomocí kloubů a vazů. Tyto anatomicky přesné výukové modely nabízí množství přesných detailů a struktur k názornému studiu medicíny.

na stránku
Zobrazeno 37 – 48 z 130 položek
Zobrazeno 37 – 48 z 130 položek