Antidekubitní podložky

Prohlédnuté produkty

Czech Dog s.r.o.

Nový produkt

Rektální zvýšený podsedák s kruhovým otvorem je vhodný do vozíku, do křesla i pro řidiče do auta jako prevence dekubitů, popř. jiných kožních problémů způsobených pocením a dlouhodobým zatížením exponovaných partií, při pooperačních stavech v oblasti konečníku a při hemoroidech.

Více informací

výroba na zakázku

1 016,00 Kč s DPH

839,67 Kč bez DPH

  • Bavlna
  • Porotex

Více informací

Rektální zvýšený podsedák s kruhovým otvorem je vhodný do vozíku, do křesla i pro řidiče do auta jako prevence dekubitů, popř. jiných kožních problémů způsobených pocením a dlouhodobým zatížením exponovaných partií, při pooperačních stavech v oblasti konečníku a při hemoroidech. Pro vnitřní výplň podložky jsou použity speciálně upravené polystyrenové pelety, které jsou výborným tepelným izolantem, zajišťujícím tepelnou rovnováhu a rovnováhu vlhkosti. I když dojde ke stlačení, zůstává mezi peletami vzduch. Proto se osvědčují tyto podložky jako mimořádně účinné.
Vnitřní sypek pomůcky je zhotoven z pevného bavlněného materiálu a je opatřen zipem, aby bylo možno vnitřní výplň dle potřeby doplňovat či ubírat.
 
Vnější potah je na výběr ve dvojím provedení:

  1. Použitý materiál 100% bavlna - flanel, celý podsedák je možné prát běžným způsobem v pračce.
  2. Z materiálu Porotex. Jedná se o špičkový zdravotnický materiál, který splňuje všechny požadavky pro použití ve zdravotnických zařízeních. Je paropropustný, dýchá oběma směry a zároveň nepropustný vůči kapalinám. Lze jej dezinfikovat běžnými dezinfekčními prostředky, otírat a také prát.

Rozměr podsedáku je 50 x 50 x 7 cm.
Barevné varianty a vzory látek jsou k dispozici dle skladové dostupnosti.
Zakázková výroba cca 10 dní.