Balanční točny

Prohlédnuté produkty

Bamusta Circulo balanční podložka

204194

Trendy Sport GmbH

Nový produkt

Bamusta Circulo díky své velké středové noze určuje vysoce náročnou pohyblivost a koordinaci pohybu a je ideální pro pokročilé budování svalstva. Kulatý povrch s velkou vycentrovanou nohou vytváří nestabilní rotační pohyby.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

1 750,00 Kč s DPH

1 446,28 Kč bez DPH

Více informací

Balanční podložky Bamusta představují zcela nový rozměr v tréninku rovnováhy. Jedinečný design představuje čtyři různé druhy balančních ploch.

  • Bamusta Placa (s pružnými rohovými nožičkami)
  • Bamusta Circulo (s větší střední pružnou nohou)
  • Bamusta Tablero (s velkou plochou na stání)
  • Bamusta Jaque (s kolébkovým balancem)

Bamusta Circulo díky své velké středové noze určuje vysoce náročnou pohyblivost a koordinaci pohybu a je ideální pro pokročilé budování svalstva. Kulatý povrch s velkou vycentrovanou nohou vytváří nestabilní rotační pohyby. Speciální měkčený materiál se stlačí a přizpůsobí dle hmotnosti uživatele. Jakmile stoupnete na plochu, v ten samý moment začíná trénink. Samotná hmotnost uživatele vytváří stlačení hmoty, které určuje nároky na koordinaci a rovnováhu. Kontakt balanční plochy s podlahou je stabilní a nehrozí sesmeknutí jako u balančních ploch z pevného materiálu. Přiložený plakát o velikosti A2 ukazuje jednotlivé cviky v různých polohách. Díky této desce můžete dosáhnout optimální rovnováhy, koordinace, pohyblivosti a dobré fyzické kondice.
Součástí krabicového balení je leták se základními cviky.

označení rozměr max. zátěž materiál barva
Bamusta Circulo ø 39 x 11 cm 150 kg dřevo + pěna evazote černá