CHLADIVÁ HŘEJIVÁ TERAPIE

Prohlédnuté produkty

Chladivý perličkový sáček - bederní

204877

MVS In Motion

Nový produkt

Chladivý a hřejivý sáček naplněný malými perličkami je opakovaně použitelný. Teplou a studenou terapii lze aplikovat na zmírnění bolesti a zánětu spojeného se svalovou zátěží a podvrtnutím.

Více informací

skladem

416,00 Kč s DPH

343,80 Kč bez DPH

Více informací

Tato dvojí použitelnost z nich činí silnou alternativu k běžným zahřívacím a chladícím polštářkům. Malé perličky uvnitř sáčku pohlcující teplo nebo chlad, si mohou uchovat svou vlastnost po dobu 20 minut. Během této doby nám sáček částečně uleví od bolesti.
Kromě zmírnění bolesti z poranění nebo svalové deformace se často používají teplé a studené polštářky ke snížení otoku po operaci. Perličkové sáčky jsou opravdu multifunkční produkty, které nejen, že dobře vypadají, ale také pomáhají. Sáčky se po zamrznutí nebo zahřátí nerosí, takže z nich nebude kapat voda. Veškerý použitý materiál je netoxický a bez zápachu.

Velký perličkový sáček bederní je složený ze tří segmentů je vybavený popruhem na suchý zip. Dokonale se hodí kolem pasu pacienta pro optimální úlevu od bolesti zad. Pokud jedna oblast bederní části zad potřebuje méně nebo více tepla mohou být perličky vtlačeny z jednoho segmentu do druhého.

rozměr: 43 x 17,5 cm