Hrtan - polykací ústrojí

Prohlédnuté produkty

Funkční model hrtanu 3 krát zvětšeno

204700

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Tento funkční model hrtanu je vyrobený v trojnásobné životní velikosti a znázorňuje hrtanovou chrupavku (epiglottis), hlasivky a párovou hlasivkovou chrupavku (arytenoidea).

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

7 540,00 Kč s DPH

6 231,40 Kč bez DPH

Více informací

Tento funkční model hrtanu je vyrobený v trojnásobné životní velikosti a znázorňuje hrtanovou chrupavku (epiglottis), hlasivky a párovou hlasivkovou chrupavku (arytenoidea). Všechny tyto části jsou na funkčním modelu lidského hrtanu pohyblivé. Anatomicky přesný model lidského hrtanu je skvělý doplněk do kanceláře lékařů nebo jako názorný výukový model na školách se zdravotnickým zaměřením. Modelem hrtanu lze na podstavci otáčet.

rozměr hmotnost
32 x 13 x 15 cm 0,57 kg

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství