Injekční simulátory

Prohlédnuté produkty

Simulátor vpichu injekce do žíly - 4 žíly

204479

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Tento jedinečný výukový trenažér vpichu injekce do žíly je vyrobený z vysoce odolného materiálu, který neobsahuje latex. Model umožňuje napíchnutí čtyř sotva zřetelných modrých žil různých velikostí v materiálu podobnému lidské měkké tkáni.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

7 240,00 Kč s DPH

5 983,47 Kč bez DPH

Více informací

Tento jedinečný výukový trenažér vpichu injekce do žíly je vyrobený z vysoce odolného materiálu, který neobsahuje latex. Model umožňuje napíchnutí čtyř sotva zřetelných modrých žil různých velikostí v materiálu podobnému lidské měkké tkáni. Jedna žíla je od ostatních uložená hlouběji. Pacienti nemají jednu velikost žil, tak proč nevyužít tohoto simulátoru k výuce lékařů a zdravotních sester v aplikaci injekce do různě velkých žil. Na školení se mnoho lékařů při použití jiných podobných modelů vyjádřilo, "Kéž všichni naši pacienti mají žíly této velikosti". Tento model byl speciálně navržený tak, aby výuka byla podobná realitě. 
Tento model umožňuje lékařům naučit se správnou techniku aplikace injekce a získat tak počáteční sebedůvěru při nahmatání žíly. Technika zavádění injekce může být aplikována do jednodušších velkých cév nebo do obtížnějších menších a hlubších žil. Při aplikaci injekce se dá žíla snadno nahmatat a zároveň je znatelný tlak, kdy vstoupí jehla do žíly. Mnoho nemocnic a institucí domácí zdravotní péče využívají této tréninkové pomůcky, aby se ujistili, že kompetence všech zaměstnanců je posuzována a udržována na vysoké úrovni. 
Imitace kůže je vyrobena z bezlatexového Dermalike™ materiálu a s 50% nižším odporem při vpichu jehly do žíly, zlepšila se také odolnost proti protržení žíly. Nemusíte tedy používat nadměrnou sílu k vpichu jehly jako u jiných výrobců.  Součástí balení je přepracovaný Snap-on kryt chránící tkáň podložky při skladování. Tato kompaktní, snadno přenosná, ekonomická a univerzální tréninková pomůcka je skvělou alternativou k větším, dražším a těžším modelům.

rozměr hmotnost
16,5 x 14 x 3,8 cm 0,68 kg

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.