Injekční simulátory

Prohlédnuté produkty

Přenosný simulátor IV infuze - paže

Přenosný simulátor IV infuze - paže Zobrazit větší

205575

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Přenosný trenažér IV infuze světlé paže disponuje několika vynikajícími vlastnostmi (realita, jemné detaily a lehkost). Tento samostatný trenažér je uložený v plastovém pouzdře a může být během chvilky umístěný na pracovním stole studentů a vyučujícího.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

10 527,00 Kč s DPH

8 700,00 Kč bez DPH

Více informací

Přenosný trenažér IV infuze světlé paže disponuje několika vynikajícími vlastnostmi (realita, jemné detaily a lehkost). Tento samostatný trenažér je uložený v plastovém pouzdře a může být během chvilky umístěný na pracovním stole studentů a vyučujícího. Trenažér obsahuje vše, co budete potřebovat při získávání dovedností u aplikování intravenózní injekce v oblasti paže. Simulátor je vyrobený z měkkého a pružného materiálu s věrohodným zobrazením žil na povrchu kůže. Žíly jsou viditelné a přístupné jak z kubitální jamky, tak podél předloktí, což umožňuje procvičovat napíchnutí žíly na některých z běžných míst. Při propíchnutí jehlou se pokožka chová stejně jako lidská kůže a je cítit tlak průniku jehly do žíly. S tímto přenosným trenažérem se jednoduchým způsobem naučíte základní techniky napíchnutí žíly a zavádění IV katetru. Realistická zpětná vazba na správně zavedenou jehlu do žíly bude dobře pozorovatelná. Nízká cena trenažéru umožňuje každému studentovi mít svůj vlastní trenažér k procvičování správné techniky a dovednosti při hodinách anatomie. Při normálním provozu může být provedeno až sto injekcí. Kůže a žíly nelze na tomto trenažéru vyměnit, po určité době používání bude třeba trenažér vyměnit za nový.

Součástí trenažéru jsou dva IV vaky, balení krevního prášku, lžíce, plastový stojan, dvě přítlačné svorky, injekční stříkačky (3cm³ a 12cm³), paže, infuzní souprava a plastový skladovací kufřík.

hmotnost
0,77 kg

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství