Iplikátory

Prohlédnuté produkty

Iplikátor 35 x 19 cm (režné plátno) Klasik A1

204120

Iplikátor s.r.o.

Nový produkt

Masážní pomůcka Iplikátor Klasik A1 je vhodná jak na relaxaci, tak k úlevě od bolesti. Na výběr jsou dva rozměry Iplikátorů (35 x 19 cm) a (68 x 38 cm), v provedení režné plátno-bavlna-fólie.

Více informací

dočasně nedostupné

476,00 Kč s DPH

393,39 Kč bez DPH

Více informací

Masážní pomůcka Iplikátor Klasik A1 je vhodná jak na relaxaci, tak k úlevě od bolesti. Na výběr jsou dva rozměry Iplikátorů (35 x 19 cm) a (68 x 38 cm), v provedení režné plátno-bavlna-fólie.

Malá varianta Iplikátoru (35 x 19 cm) je určena především proti bolestem krční páteře nebo kříže. Použít jej můžete na jakoukoliv plochu těla, kde pocítíte bolest. Flexibilita využití tohoto malého rozměru spočívá v tom, že skvěle padne na oblasti šíje, beder, krční páteře, kloubů a na všechna další problémová místa. Masážní pomůcku o velikosti tenké knížky snadno přibalíte na cesty. Máte obavy z hrotů? Vyzkoušejte malou verzi Iplikátoru a ověřte si na vlastní kůži, že se není třeba bát žádné bolesti.
Velká varianta Iplikátoru (68 x 38 cm) je ideální na masáž celé plochy zad, v poloze vleže nebo vsedě. Využít jej můžete i na chodidla nebo polohovat na břicho. Velká varianta účinně působí na velkou plochu těla a je tak efektivnější při regeneraci celého organismu. Stačí pár minut příjemné akupresurní masáže a zbavíte se únavy, svalového napětí i nepříjemného pocitu ztuhlých svalů. Akupresurní masáž účinně pomáhá proti bolestem zad a revitalizuje celé tělo během několika minut.

  • režné plátno - Původní a nejznámější verze Iplikátoru je vyrobena z režného plátna, které je nebarvené a mimořádně odolné.
  • bavlna - Výhodou bavlněného provedení v tyrkysové barvě je variabilita. Základní verze je složena ze svrchní bavlněné části a vnitřní molitanové výplně. Tu můžete na přání doplnit nafukovací vložkou, jejíž tvar se dofouknutím zcela individuálně přizpůsobí prohnutí páteře. Nafouknutý Iplikátor jako polštářek pod hlavu pohodlně doplní relaxaci na velkém Iplikátoru.
  • fólie - Iplikátor na plastovém podkladovém materiálu umožňuje nejsnadnější údržbu a čištění. Fólie se na rozdíl od látkových podkladů jednoduše desinfikuje, je tedy ideální pro případy, kdy bude Iplikátor používat více lidí. Další výhodou je snadná výměna ježků. Zatímco na Iplikátor na látkové podložce je v případě opotřebování třeba ježka přišít nebo přilepit, v této verzi jej snadno odepnete a zase připnete, což se hodí i pokud máte na zádech např. kožní znaménko, na které není dobré Iplikátor přikládat. Iplikátor si můžete pořídit i ve variantě nafukovací, která se lépe přizpůsobí a přilne k oblastem těla, jako jsou bedra nebo krční páteř.

označení rozměr materiál
Klasik A1 35 x 19 cm režné plátno