Kosti

Prohlédnuté produkty

Model kostry chodidla s vazy

205235

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Tento detailně vyrobený model kostry nohy zobrazuje důležité vazy a šlachy, včetně uchycení Achillovy šlachy a šlachy svalu lýtkového. Model kostry nohy se skládá z kosti chodidla, spodní části holenní a lýtkové kosti, včetně hlezenního kloubu.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

5 560,00 Kč s DPH

4 595,04 Kč bez DPH

Více informací

Tento detailně vyrobený model kostry nohy zobrazuje důležité vazy a šlachy, včetně uchycení Achillovy šlachy a šlachy svalu lýtkového. Model kostry nohy se skládá z kosti chodidla, spodní části holenní a lýtkové kosti, včetně hlezenního kloubu. Na modelu jsou zobrazeny barevně všechny velké i malé vazy a šlachy na noze. Jedná se o vysoce kvalitní anatomický model lidské nohy a kotníku. Model kostry nohy s vazy je vhodný jako anatomická pomůcka pro názornou výuku studentů medicíny, ale také pro ortopedy, chirurgy nebo fyzioterapeuty.

rozměr hmotnost
23 x 18 x 30 cm cca 0,67 kg

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.