Lebky

Prohlédnuté produkty

Lebka s označenými svaly - 3 části

Lebka s označenými svaly - 3 části Zobrazit větší

205424

Erler-Zimmer GmbH

Nový produkt

Model lebky s identifikací svalového původu je ideální pro žáky a studenty fyzioterapie. Na pravé straně jsou označeny svalové začátky (červeně) a úpony (modře).

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

2 875,00 Kč s DPH

2 376,03 Kč bez DPH

Více informací

Model lebky s identifikací svalového původu je ideální pro žáky a studenty fyzioterapie. Na pravé straně jsou označeny svalové začátky (červeně) a úpony (modře). Toto označení bylo vyvinuté ve spolupráci s lektory z fyzioterapeutické školy a je speciálně zaměřené na požadavky fyzioterapie. Pokyny jsou didakticky strukturovány v pořadí, které je typické pro fyzioterapeuty, s odkazem na příslušnou literaturu.
Během vývoje této realistické reprodukce lidské lebky byla skutečná lidská lebka digitalizována pomocí nejnovější technologie a poté idealizována z hlediska lékařského výcviku. To znamená, že lebka byla dokonale přizpůsobena anatomickému ideálu. Na modelu jsou podrobně znázorněny všechny anatomické detaily a struktury. Třídílný model se skládá ze základny lebky, klenby lebky a dolní čelisti. Zuby odpovídají skutečným zubům z hlediska polohy zubů a mezizubních prostorů. Dolní čelist je pohyblivě namontovaná a odnímatelná. Horní část lebky je spojená se základnou lebky nerozbitnými kovovými kolíky a na místě je držena silnými magnety, takže nejsou nutné žádné fixační háčky. Lebka odpovídá velikostí a proporcemi průměrnému dospělému Evropanovi.

rozměr hmotnost rozložitelné
18 x 19 x 12 cm 0,7 kg 3 části

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství