Ledviny - močové ústrojí

Prohlédnuté produkty

Model ledvinových kamenů

203686

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Model ledvinového kamene je užitečná pomůcka k informování pacientů o ledvinových kamenech (nefrolitiáza) a močových kamenech (urolitiáza). Na modelu lidského ledvinového kamene je zobrazena struktura pravé ledviny ve skutečné velikosti.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

1 728,00 Kč s DPH

1 428,10 Kč bez DPH

Více informací

Model ledvinového kamene je užitečná pomůcka k informování pacientů o ledvinových kamenech (nefrolitiáza) a močových kamenech (urolitiáza). Na modelu lidského ledvinového kamene je zobrazena struktura pravé ledviny ve skutečné velikosti. Z důvodu identifikace a určení polohy ledvinových kamenů, jsou na modelu otevřeny renální kalichy, ledvinové pánvičky a močovod.
Výskyt zaseknutých ledvinových kamenů:

  • v oblasti renální pyramidy ledvin
  • v oblasti původu horního kalichu ledvin
  • v kůře ledviny
  • ve spojovací trubici spodního kalichu ledviny, kde způsobuje zahlcení menších kalichů
  • v močovodu

Model lidských ledvinových kamenů je uložen na podstavci, na kterém jsou barevně znázorněny čtyři originální obrázky, které ukazují ledvinové kameny různého tvaru.

rozměr hmotnost
14 x 10 x 16,5 cm cca 0,3 kg

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství