Masážní válečky

Prohlédnuté produkty

Trendy Marola masážní válec

204182

Trendy Sport GmbH

Nový produkt

Tento rozměrově stabilní a robustní masážní válec Trendy Marola je určen pro aktivační bodovou terapii a celkovou masáž svalů. Struktura a design válce Trendy Marola s hladkými zaoblenými hroty a příjemným prohloubením ho určuje pro efektivní vlastní masáž celého těla.

Více informací

skladem

728,00 Kč s DPH

601,65 Kč bez DPH

Více informací

Fasciový masážní válec Trendy Marola 30 cm s možností prodloužení!

Tento rozměrově stabilní a robustní masážní válec Trendy Marola je určen pro aktivační bodovou terapii a celkovou masáž svalů. Pouze tlakem své vlastní tělesné hmotnosti ucítíte přesnou aktivaci i na těžko přístupných svalových skupinách. Struktura a design válce Trendy Marola s hladkými zaoblenými hroty a příjemným prohloubením ho určuje pro efektivní vlastní masáž celého těla. Zvláště vhodný pro dolní končetiny, záda a stabilizaci trupu. Pro zvýšení masážního účinku může být válec naplněn míčky prostřednictvím šroubovatelného uzávěru.

Dva masážní válce Trendy Marola lze pomocí spojovacího konektoru, který není součástí dodávky prodloužit. Stačí odšroubovat jednu část krytu a mezi válce zašroubovat spojovací konektor. Získáte tak 60 cm dlouhý masážní válec s ještě pestřejším výběrem cviků ve stoje, vleže nebo vsedě.

Rozdíl mezi válečkem Prego a Marola je ve tvaru povrchu.

  • Trendy Prego - agresivnější
  • Trendy Marola - jemnější

označení délka průměr
Trendy Marola 30 cm ø 13 cm


Příslušenství