MIKRO ANATOMIE

Prohlédnuté produkty

Řez lidskou kůží 70 krát zvětšeno

203663

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Anatomický model řezu lidské kůže je oproti skutečné velikosti kůže člověka zobrazen v 70ti násobném zvětšení. Na mikroskopickém modelu lidské kůže je možné studovat anatomické struktury, které se dají naleznout na povrchu a uvnitř kůže.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

2 968,00 Kč s DPH

2 452,89 Kč bez DPH

Více informací

Anatomický model řezu lidské kůže je oproti skutečné velikosti kůže člověka zobrazen v 70ti násobném zvětšení. Na mikroskopickém modelu lidské kůže je možné studovat anatomické struktury, které se dají naleznout na povrchu a uvnitř kůže. Tento model lidské kůže znázorňuje řez třemi vrstvami vlasy pokryté pokožky lidské hlavy. Tento model kůže je skvělý nástroj pro znázornění anatomie lidské kůže při studiu, ale i různých onemocnění kožního systému u pacientů. Model řezu lidské kůže je umístěn na podstavci.
Model lidské kůže znázorňuje:

  • vlasové váčky
  • mazové žlázy
  • potní žlázy
  • receptory
  • nervy
  • cévy

rozměr hmotnost
26 x 33 x 5 cm cca 1,1 kg

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství