Nestabilní plochy

Prohlédnuté produkty

Pedalo Stabilizační plocha kotníku

205589

Holz-Hoerz GmbH

Nový produkt

S touto stabilizační plochou se dá aktivně, preventivně a funkčně procvičovat ovládání, mobilita a stabilita kloubu kotníku a zlepšovat držení osy celé nohy (chodidlo-kotník-koleno-kyčelní kloub).

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

1 224,00 Kč s DPH

1 011,57 Kč bez DPH

Více informací

S touto stabilizační plochou se dá aktivně, preventivně a funkčně procvičovat ovládání, mobilita a stabilita kloubu kotníku a zlepšovat držení osy celé nohy (chodidlo-kotník-koleno-kyčelní kloub). Plocha nabízí podpůrná cvičení ke zlepšení a narovnání klenby chodidla a lze jí použít oboustranně. Klenba nohy je velmi důležitá pro správnou funkci celé nohy, protože funguje jako tlumič nárazů. Některá onemocnění chodidla, jako jsou plochá chodidla, klenutá chodidla, jsou důsledkem prohýbání slabé klenby.
Vyzkoušeno a testováno při prevenci, ale i rehabilitaci po zranění nohou. Zlepšení stability kotníku je také velmi užitečné proti prevenci pádů. Kotníková stabilizační plocha je rychle uložená v jakékoli tašce a je ideálním společníkem pro každý trénink. Určená pro děti i dospělé.

Ochrana prostřednictvím aktivního tréninku je lepší než pasivní bandážování. Příliš rychle se snažíme kompenzovat deficity stability v kotníku pomocí pomůcek, jako jsou obvazy. Možná dobré pro hlavu, ale ne pro zlepšení funkce kotníku. Vnější podpora vede k oslabení svalů a omezení smyslového vnímání.

Provedení: Masivní půlkulaté bukové dřevo ošetřené lněným olejem, doplněné o integrované protiskluzové kroužky.

rozměr hmotnost nosnost věk
35 x 12 x 5,2 cm 1,2 kg 150 kg od 3 let