Obratle

Prohlédnuté produkty

Tři bederní obratle pružně spojené

203576

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Model tří lidských bederních obratlů je zhotoven s velkou zručností a přesností. Součástí modelu jsou tři lidské bederní obratle páteře s meziobratlovými ploténkami, spinální nervy a tvrdá mozkomíšní plena.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

1 033,00 Kč s DPH

853,72 Kč bez DPH

Více informací

Model tří lidských bederních obratlů je zhotoven s velkou zručností a přesností. Součástí modelu jsou tři lidské bederní obratle páteře s meziobratlovými ploténkami, spinální nervy a tvrdá mozkomíšní plena. Meziobratlová ploténka tlumící nárazy a napětí při pohybech obratlů je s obratli pružně spojena. Díky tomu se dají na modelu demonstrovat vzájemné pohyby jednotlivých obratlů. Anatomický model je vhodný jako názorná ukázka pro studenty i pacienty v ordinacích lékařů.

výška hmotnost
11 cm cca 0,28 kg

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.