Pánve

Prohlédnuté produkty

Ženská pánev s orgány, pánevním dnem a vazy - 4 části

204054

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Tento čtyřdílný anatomický model ženské pánve představuje detailní informace o topografii kostí, šlach, svalů pánevního dna a ženských pohlavních orgánů. 

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

12 096,00 Kč s DPH

9 996,69 Kč bez DPH

Více informací

Tento čtyřdílný anatomický model ženské pánve představuje detailní informace o topografii kostí, šlach, svalů pánevního dna a ženských pohlavních orgánů. Pravá polovina zobrazuje kosti s pánevními vazy. Levá polovina obsahuje svaly pánevního dna včetně levator ani, ischiocavernosus, hluboká a kolmá hráz, vnější anální svěrač, vnější svěrač močové trubice. Částečně odnímatelný bulbospongiosus (bulbocavernosus) demonstruje bulbus vestibuli a bartholiniho žlázu. Odnímatelná midsagitální část skrz močový měchýř, dělohu, pochvu a konečník ukazuje vztah svalů pánevního dna k otvorům pro močovou trubici, vagínu a konečník.
Ženské pohlavní orgány jsou detailní pro gynekologické a jiné anatomické studie.

rozměr hmotnost rozložitelné
19 x 27 x 19 cm 1,75 kg 4 části

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství