Péče o stomie

Prohlédnuté produkty

Pokročilý model Otto Ostomy

205279

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Pokročilý model Otto Ostomy je ideálním pro školení pacientů a zdravotnických pracovníků v oblasti základní anatomie i toho, jaké změny mohou nastat u stomie. Tento 3D model je vyrobený podle pacientova CT a obsahuje odnímatelné, barevně označené močové a zažívací ústrojí.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

87 335,00 Kč s DPH

72 177,69 Kč bez DPH

Více informací

Pokročilý model Otto Ostomy je ideálním pro školení pacientů a zdravotnických pracovníků v oblasti základní anatomie i toho, jaké změny mohou nastat u stomie. Tento 3D model je vyrobený podle pacientova CT a obsahuje odnímatelné, barevně označené močové a zažívací ústrojí. Pomáhá odbornému personálu zdravotní péče s vysvětlováním pacientům jak porozumět jejich stomiím. Je ideální pro demonstraci koncové nebo smyčkové ileostomie a kolostomie, urostomie a umístění gastrostomické sondy.
Čím více poskytovatelů zdravotní péče porozumí ostomiím, tím lépe budou schopni vzdělávat a povzbuzovat své pacienty o této události, která zásadně mění jejich život. Vidět 3D zažívací a močové ústrojí a vizualizovat polohu a funkci různých orgánů je pro učení zásadní, zejména v případech, kdy mohou být překážkou kognitivní procesy nebo řeč. Zobrazené barevně označené orgány zahrnují žaludek, tenké střevo, tlusté střevo, konečník, ledviny, uretry a močový měchýř. Ukažte svým pacientům umístění ileostomie a kolostomie, urostomie a gastrostomické sondy na konci nebo ve smyčce.
Pokročilý model Otto Ostomy je dodáván s 18 stomiemi, včetně měkkého obalu na přenášení.

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.