Masážní válečky

Prohlédnuté produkty

Gonge A/S

Nový produkt

Roller (medvědí válec) je nová vzhledově krásná cvičební pomůcka, která je zásadním způsobem náročná na veškeré motorické aktivity.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

2 421,00 Kč s DPH

2 000,83 Kč bez DPH

  • s pískem
  • bez písku

Více informací

Roller (medvědí válec) je nová vzhledově krásná cvičební pomůcka, která je zásadním způsobem náročná na veškeré motorické aktivity. Vezměte medvědí válec ven a uvidíte, jak přitahuje děti tak dospělé v pokušení vyzkoušet své dovednosti stoupnutím na válec a uvést ho do pohybu. Válec nabízí progresivní výzvu pro motorické dovednosti od malých dětí, které se snaží udržet rovnováhu pomocí podpory kamaráda nebo zábradlí až po starší děti, kteří posouvají hranice toho, co mohou udělat, aniž by spadli. Při využití ve hře nebo terapii válec stimuluje primární proprioceptivní smysly stejně jako vestibulární a hmatové smysly. 
Válec je při jeho použití bezpečný, neboť stlačení gumových „ráfků“ přirozeně snižuje rychlost, dělá hru prakticky tichou a zároveň chrání povrch podlahy před poškozením. Kombinovaný gumový nášlap poskytuje bezpečný úchop a dodatečnou hmatovou stimulaci při rolování bosýma nohama.

Pro malé děti je určena zelená verze válce obsahující 2,5 kg písku.
Písek pomáhá snižovat rychlost a umožňuje i hodně malým dětem zvládnout vyvažování a válcování.

materiál: PP plast a TPE guma

barva průměr délka váha věk max. zátěž provedení
zelená ø 29,5 cm 35,5 cm 5,75 kg od 4 let 100 kg s pískem
oranžová ø 29,5 cm 35,5 cm 3,25 kg od 7 let 100 kg bez písku