PEDÁLOVÁ ŠLAPADLA

Prohlédnuté produkty

Pedalo Sport S Air - šlapadlo

203504

Holz-Hoerz GmbH

Nový produkt

Pedálové šlapadlo Pedalo Sport S Air je určeno pro outdorové sporty s vysokými nároky na balanc. Efektivně zdokonaluje koordinační schopnosti uživatele. Pedalo Sport S Air je vhodné především pro venkovní místa a hřiště, pro pohyb v nerovném terénu, přejíždění přes trávu, drobných kamínků a venkovní dlažby.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

5 484,00 Kč s DPH

4 532,23 Kč bez DPH

Více informací

Pedálové šlapadlo Pedalo Sport S Air je určeno pro outdorové sporty s vysokými nároky na balanc. Efektivně zdokonaluje koordinační schopnosti uživatele. Pedalo Sport S Air je vhodné především pro venkovní místa a hřiště, pro pohyb v nerovném terénu, přejíždění přes trávu, drobných kamínků a venkovní dlažby. S přídavným doplňkem držícího lanka, získáte větší oporu při jízdě na Pedalu. Pedalo Sport S Air má 12ti palcová, vzduchem plněná bantamová kolečka.

rozměr nosnost nášlapná plocha váha provedení věk
48 x 29 x 29 cm do 130 kg 6 x 14 cm 5 kg 3 bantamová kolečka od 6 let

Velké písmeno S v názvu výrobku znamená, že jednotlivá kolečka jsou přišroubovaná k osičkám Pedala, což umožňuje zákazníkům v případě potřeby jednoduchou výměnu pedalových součástí a tím Pedalo přizpůsobit svým potřebám.

upozornění:
Pro používání tohoto výrobku se předpokládá určitá schopnost motorických dovedností a obezřetností. V opačném případě používejte tento výrobek pouze s pomocí nebo s ochrannou výbavou.