PEDÁLOVÁ ŠLAPADLA

Prohlédnuté produkty

Pedalo Family - šlapadlo

202549

Holz-Hoerz GmbH

Nový produkt

Originální Pedalo Family má nášlapné desky o rozměru 100 x 14,5 cm. Dostatek prostoru umožňuje současně až 4 dětem nebo 2 dospělým stát a jezdit na šlapadle.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

9 100,00 Kč s DPH

7 520,66 Kč bez DPH

Více informací

Originální Pedalo Family má nášlapné desky o rozměru 100 x 14,5 cm. Dostatek prostoru umožňuje současně až 4 dětem nebo 2 dospělým stát a jezdit na šlapadle. Přídržné podpěry zahrnuté v rozsahu dodávky, jsou přišroubované k boku stupaček a umožňují dvěma lidem pohodlné držení. Podpěry lze libovolně přišroubovat k boku stupaček pomocí k tomu určených otvorů. Spodní část podpěry je vyrobená z kovu a horní polovina ze dřeva. Horní konec je opatřený dřevěnou koulí, ta dává příjemný a hřejivý pocit při uchopení. Přídržné podpěry slouží k bezpečnosti a umožňují pohyb nezkušeným lidem při jízdě na šlapadle.
Podpěry nejsou nastavitelné, některé obrázky jsou pouze ilustrační.

Originální Pedala jsou ideálním hracím a tréninkovým vybavením pro školní a rekreační sporty, pro mateřské školy a centra denní péče, pro terapii a rehabilitaci, pro klubové sporty a závodní sporty, pro rodiče a jejich děti. Budování důvěry ve vlastní tělo, hravý rozvoj motorických schopností, rovnováhy, reakce, kvality pohybu a kvality držení těla patří k nejdůležitějším učebním úspěchům. Hra s vlastní rovnováhou v různých situacích vytváří nové pobídky a motivaci k pohybu. Bavit se, užívat si cvičení a důvěřovat svým vlastním schopnostem také posiluje sebevědomí.

Originální Pedala jsou vyráběny v souladu se směrnicí o hračkách 2009 / 48EG a nesou značku CE. Byly testovány na stabilitu (EN 71-1) a škodlivé látky (EN 71-3) v souladu s normou pro hračky. Mohou proto být bez váhání použity.

upozornění:
Pro používání tohoto výrobku se předpokládá určitá schopnost motorických dovedností a obezřetností. V opačném případě používejte tento výrobek pouze s pomocí nebo s ochrannou výbavou.

rozměry bez podpěr nášlapná plocha nosnost váha provedení věk
104 x 37,5 x 22 cm 100 x 14,5 cm 200 kg 14,5 kg 6 koleček od 3 let