PEDÁLOVÁ ŠLAPADLA

Prohlédnuté produkty

Pedalo Slalom - šlapadlo

205565

Holz-Hoerz GmbH

Nový produkt

Originální jedinečné pedálové šlapadlo, které lze použít v zatáčkách. Integrovaný diferenciál umožňuje plynulé přizpůsobení schopnosti řízení od přímé jízdy (stejně jako Pedalo Sport) až po zatáčení.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

3 861,00 Kč s DPH

3 190,91 Kč bez DPH

Více informací

Originální jedinečné pedálové šlapadlo, které lze použít v zatáčkách. Integrovaný diferenciál umožňuje plynulé přizpůsobení schopnosti řízení od přímé jízdy (stejně jako Pedalo Sport) až po zatáčení. Do zatáček se aktivuje buď náklonem horní části těla, nebo fixací horní části těla s momentem hybnosti v kyčlích. Ti, kdo zvládli Pedalo Sport, najdou výzvu i k Pedalu Slalom.

Šlapadlo se skládá ze dvou nášlapných desek, každá s otočnou základnou 60 x 145 mm. Náročný malý prostor pro dospělého nebo dítě, aby mohli řídit, hrát a soustředit se. Proto u Pedalo Slalom, stejně jako u Pedalo Sport, stojíte na plošině pouze přední částí nohy, jako s pedálem na kole. V této poloze jsou svaly dolní části nohy, které ovládají pohyb nohy cíleně procvičovány. To nám dává větší stabilitu v kotníku, koleni a kyčli.

Šlapadlo je určeno pro sportovce, kteří chtějí trénovat velmi specifické pohyby. Dopředu, dozadu, slalom, na místě v kruhu, nalevo a napravo, to jsou úkoly, které byste měli s tímto šlapadlem zvládnout.

Kompaktní, šikovný, funkční a náročný trenažér pro každého, ať už jde o dítě nebo dospělého. Pedalo Slalom je celotělové tréninkové zařízení ke zlepšení držení těla a koordinace pohybů. Jízda na Pedalu simuluje chůzi a je výzvou pro změnu zátěže mezi levou a pravou nohou. Výsledkem je zlepšení schopnosti reagovat, stabilita osy nohy a tím i bezpečnost chůze. U tohoto modelu není možné přišroubovat přídržné podpěry.

Originální pedály jsou vyráběny v souladu se směrnicí o hračkách 2009 / 48EG a nesou značku CE. Byly testovány na stabilitu (EN 71-1) a škodlivé látky (EN 71-3) v souladu s normou pro hračky. Mohou být proto bez váhání použity.

rozměr (d,š,v) nosnost váha materiál provedení věk
46 x 22 x 22 cm 100 kg 3,6 kg dřevo 3 kolečka od 7 let

upozornění: Pro používání tohoto výrobku se předpokládá určitá schopnost motorických dovedností a obezřetností. V opačném případě používejte tento výrobek pouze s pomocí nebo s ochrannou výbavou.