Plíce - dýchací ústrojí

Prohlédnuté produkty

Model chronické plicní nemoci

204685

3B Scientific GmbH

Nový produkt

CHOPN je název pro chronické plicní onemocnění s těžkým zúžením dýchacích cest. Dokonce ani podáváním léků nelze zcela vyléčit toto zúžení průdušek.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

2 902,00 Kč s DPH

2 398,35 Kč bez DPH

Více informací

CHOPN je název pro chronické plicní onemocnění s těžkým zúžením dýchacích cest. Dokonce ani podáváním léků nelze zcela vyléčit toto zúžení průdušek. Model působivě ukazuje změny bronchiální tkáně v průduškách nemocného člověka (ze zdola nahoru):

  • normální fyziologický stav
  • abnormální sekrece hlenu, ztluštění bronchiální sliznice
  • trvalé poškození stěny průdušek
  • po podání léků zlepšující se stav 

Tento model najde uplatnění na školách se zdravotním zaměřením při názorné výuce patologie dýchacích cest nemocného člověka. Model chronické plicní nemoci je umístěný na stabilním podstavci.
 

rozměr hmotnost
15 x 11 x 8 cm cca 0,18 kg

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství