Ženské pohlavní orgány

Prohlédnuté produkty

Model oplodnění a vývoje embrya - 2 krát zvětšeno

204056

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Tento anatomický model schematicky znázorňuje, jak dozrává ženské vajíčko, jak dochází k ovulaci a oplodnění a jak se vajíčko vyvíjí až do stádia, kdy se zanoří do děložní stěny a začne se z něj vyvíjet embryo.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

7 417,00 Kč s DPH

6 129,75 Kč bez DPH

Více informací

Tento anatomický model schematicky znázorňuje, jak dozrává ženské vajíčko, jak dochází k ovulaci a oplodnění a jak se vajíčko vyvíjí až do stádia, kdy se zanoří do děložní stěny a začne se z něj vyvíjet embryo. Jednotlivé etapy zrání vajíčka a vývoje embrya se dají sledovat na replice v nadživotní velikosti, která disponuje vaječníkem, vejcovodem a dělohou. Abyste mohli lépe porozumět tajům reprodukce lidského organismu, naleznete navíc na podstavci zvětšené ilustrace lidského vajíčka. Model oplodnění a následného vývoje embrya se skvěle hodí do ordinací gynekologů při názorném vysvětlování procesů v těle těhotným ženám. Dvakrát zvětšený model oplodnění a vývoje embrya je dodáván na podstavci.

rozměr hmotnost
35 x 21 x 20 cm 1,12 kg

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství