PROTAHOVACÍ POMŮCKY

Prohlédnuté produkty

Pedalo Foot Torsion Trainer

204297

Holz-Hoerz GmbH

Nový produkt

Koordinovaným vykroucením (torze) nohy se rozumí pronace v přední části s inverzí (obratem) v zadní části chodidla s poskytnutím stability chodidlu, kterou při cvičení potřebujete. Pedalo Foot Torsion Trainer přesně poskytuje tento typ cíleného tréninku pro správnou rotaci chodidla.

Více informací

skladem

3 190,00 Kč s DPH

2 636,36 Kč bez DPH

Více informací

Koordinovaným vykroucením (torze) nohy se rozumí pronace v přední části s inverzí (obratem) v zadní části chodidla s poskytnutím stability chodidlu, kterou při cvičení potřebujete. Kromě této důležité tarzální pohyblivosti, vykrucování nohy vyžaduje cílené a diferencované ovládání pomocí lýtka a holenního svalstva. Pedalo Foot Torsion Trainer přesně poskytuje tento typ cíleného tréninku pro správnou rotaci chodidla. Chodidlová destička se skládá z 10 segmentů, z nichž každý je samostatný a pohyblivý v obou směrech, to přináší optimální kontrolu nad svalstvem v každé pozici. Unikátní Pedalo Foot Torsion Trainer se dokonale přizpůsobí aktuální poloze chodidla. Pozice jednotlivých segmentů ukazuje, zda se noha kroutí od paty k přední části spirálovitě a plynule. Slabé body a špatná poloha chodidla bude zřetelná a může být tudíž unikátním způsobem cíleně procvičována. Pomocí dvou integrovaných zajišťovacích tyček mohou být segmenty navzájem spojeny a omezeny v jejich pohybu.
 

rozměr max. zátěž váha materiál výbava
34 x 12 x 5 cm 150 kg 1,3 kg masivní buk 2x fixační tyčka

upozornění - Pro používání tohoto výrobku se předpokládá určitá schopnost motorických dovedností a obezřetností. V opačném případě používejte tento výrobek pouze s pomocí nebo s ochrannou výbavou.