PROTAHOVACÍ POMŮCKY

Prohlédnuté produkty

Pedalo Foot Trainer

204831

Holz-Hoerz GmbH

Nový produkt

Nožní trenažér Pedalo Foot Trainer je určený k procvičení stabilizace a korekce osy nohy s variabilním nastavením naklápění. Noha, jako podstatný opěrný bod naší tělesné hmotnosti hraje důležitou roli v našem postoji a stabilizaci. Pro udržení zdravé nohy je proto podstatné každodenní cvičení s cílem potlačení deformity nohou.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

3 705,00 Kč s DPH

3 061,98 Kč bez DPH

Více informací

Nožní trenažér Pedalo Foot Trainer je určený k procvičení stabilizace a korekce osy nohy s variabilním nastavením naklápění. Noha, jako podstatný opěrný bod naší tělesné hmotnosti hraje důležitou roli v našem postoji a stabilizaci. Pro udržení zdravé nohy je proto podstatné každodenní cvičení s cílem potlačení deformity nohou. Zlepšení nebo dokonce obnovení funkčních křivých nohou lze dosáhnout pouze aktivním cvičením. Pedalo Foot Trainer zvládne mnoho potíží s chodidly, může být přizpůsoben ve všech osách (prodloužení, ohyb, supinace a pronace) v závislosti na poloze naklápěcích tyčí. Ty se rychle a snadno upevňují pomocí suchého zipu na přední nebo zadní část nohy ke spodní straně desky. Rozhodující je skutečnost, že dvě pohyblivě spojené desky pro přední a zadní část nohy mohou působit nezávisle na sobě. Tím pádem může být přirozené zakřivení nohou aktivním stabilizačním cvičením dokonale procvičeno. 
Zdravé nohy jsou základem celého těla. Nohy jsou důležité pro naši rovnováhu a poskytují nám potřebnou bezpečnost při chůzi. Pouze se zdravými pohyby nohou si můžeme hrát, sportovat a dostávat se bezpečně do našeho cíle.

Indikace: Slabosti nohou, deformace nohou, jako je plochá noha, zkosená noha, zkřivená základna nohy, cvičení stability osy nohy. Vztyčení paty, klenba nohy, korekce osy nohy.

Specifikace:

  • multiplex březového dřeva
  • 1 pár nášlapných stupaček, 33 x 12 x 3 cm
  • 7 naklápěcích špalíků
  • nosnost 150 kg
  • hmotnost 0,85 kg
  • od 6 let

Varování: Pro použití tohoto zařízení se předpokládá určitý stupeň motorických schopností a obezřetnosti. V případě pochybností nejdříve použijte přístroj pouze s asistencí nebo s ochrannými pomůckami.