Šití kůže a bandážování

Prohlédnuté produkty

Simulátor nástřihu a šití hráze

205042

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Simulátor nástřihu a šití hráze je určený pro zlepšení klinických dovedností při porodu a poskytuje realistickou pomoc při praktické péči o poranění po ukončení porodu.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

7 355,00 Kč s DPH

6 078,51 Kč bez DPH

Více informací

Simulátor nástřihu a šití hráze je určený pro zlepšení klinických dovedností při porodu a poskytuje realistickou pomoc při praktické péči o poranění po ukončení porodu. Zdravotnický personál (porodní asistentky a lékaři) by měli být průběžně školeni v diagnostice a péči o poranění při porodu. S tímto simulátorem je možné se postarat o následující poranění při porodu: Epiziotomie, Vaginální slzy, Labiální slzy. Aby byla péče o tyto poranění a jejich uzavření co nejrealističtější, mohou být tyto oblasti svalů palpovány a šity v oblasti perineální:

  • M. sfinkter ani externus (vnější sval konečníku)
  • M. transversus perinei superficialis (povrchový transverzální perineální sval)
  • M. bulbospongiosus (bulbospongiosus sval)

Jednotlivé svalové a kožní vrstvy mohou být sešity odděleně a několikrát po sobě. Opakováním správného postupu se porodní asistentka a porodníci seznámí s odborným ošetřením ran. Technika šití může být školiteli zaznamenána a vyhodnocena tak, aby se studenti mohli stále zlepšovat. Po odstranění stehů z modelu mohou studenti začít procvičovat techniku šití znovu. Model je prostorově malý a materiál použitý pro simulaci tkáně je velmi realistický, snadno se udržuje v čistotě. Tkáňovou vložku lze z držáku vyjmout a poté s ní pracovat na stole. Tuto tkáňovou vložku si můžete zakoupit samostatně nebo v balení po 5 kusech v našem obchodě.

rozměr hmotnost
20,5 x 13,5 x 6,5 cm cca 0,5 kg

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství