SVALY A VAZY

Prohlédnuté produkty

Model jazyka 2,5 krát zvětšený - 4 části

203732

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Tento anatomický model lidského jazyka ve 2,5 násobném zvětšení, ukazuje dolní čelist až do druhého moláru, jazyk se svalovinou a ve střední části sublingvální a submandibulární žlázy.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

5 198,00 Kč s DPH

4 295,87 Kč bez DPH

Více informací

Tento anatomický model lidského jazyka ve 2,5 násobném zvětšení, ukazuje dolní čelist až do druhého moláru, jazyk se svalovinou a ve střední části sublingvální a submandibulární žlázy. Model lidského jazyka má odnímatelnou základnu a dá se rozložit celkem na čtyři části. Model jazyka je vhodný k poznávání anatomické struktury svalového orgánu dutiny ústní.
 

rozměr hmotnost rozložitelné
23 x 17 x 16 cm cca 1,1 kg 4 části

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.