SVALY A VAZY

Prohlédnuté produkty

Luxusní model svalstva paže v životní velikosti - 6 částí

203706

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Luxusní rozložitelný model svalstva paže se skládá celkem z šesti částí a je dodáván na podstavci. Velmi kvalitní anatomický model v životní velikosti znázorňuje podrobným způsobem svalstvo celé paže.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

25 046,00 Kč s DPH

20 699,17 Kč bez DPH

Více informací

Luxusní rozložitelný model svalstva paže se skládá celkem z šesti částí a je dodáván na podstavci. Velmi kvalitní anatomický model v životní velikosti znázorňuje podrobným způsobem svalstvo celé paže. Model svalstva paže bude skvělou pomůckou při hodinách anatomie na základních i středních školách. Jednotlivé svaly modelu svalnaté paže mohou být navzájem od sebe odděleny:

  • deltový sval
  • biceps (dvojhlavý sval paže)
  • triceps (trojhlavý sval paže)
  • dlouhý palmární sval s radiálním ohybačem svalu zápěstí
  • vřetení sval s radiálním extenzorem svalu zápěstí

délka hmotnost rozložitelné
70 cm 2,5 kg 6 částí

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství