Vzduchové plochy

Prohlédnuté produkty

Trendy Sport GmbH

Nový produkt

Trendy Meia je všestranný tréninkový nástroj srovnatelný s balanční podložkou BOSU, má tvar polovičního gymnastického míče se stabilní pevnou základnou. Balanční podložku je možné používat oběma stranami nahoru pro různé druhy balančních, rehabilitačních, relaxačních a posilovacích cvičení.

Více informací

skladem

3 550,00 Kč s DPH

2 933,88 Kč bez DPH

Více informací

Zcela nové balanční podložky Trendy Meia jsou vyrobené z kvalitnějšího materiálu odolnému proti roztržení. Povrch balančních podložek je nyní protiskluzový. K inovaci došlo také v konstrukčním provedení, kdy nafukovací uzávěr se přesunul z horní části pružné kopule na spodní více chráněnou stranu podložky.

Balanční podložku lze snadnou nafouknout díky nožní pumpě, která je součástí balení. Přílohou podložky je i plakát s navrženými cviky a pomůcka pro měření optimální výšky podložky.

Trendy Meia je všestranný tréninkový nástroj srovnatelný s balanční podložkou BOSU, má tvar polovičního gymnastického míče se stabilní pevnou základnou. Balanční podložku je možné používat oběma stranami nahoru pro různé druhy balančních, rehabilitačních, relaxačních a posilovacích cvičení. Cvičení s Trendy Meia může být kombinováno s dalším cvičebním nářadím - např. činkami, měkkým míčkem OverBall nebo pružnou posilovací gumou. Se cvičební pomůckou Trendy Meia lze důkladně procvičit většinu svalových skupin podílejících se na udržování vzpřímeného držení těla. Navíc je určena pro všechny věkové kategorie od začátečníků až po vysoce trénované sportovce.

max. nosnost průměr výška hmotnost barva
300 kg ø 60 cm 22 cm 7,6 kg modrá, černá, šedá

Příslušenství