Zajištění dýchacích cest

Prohlédnuté produkty

Simulátor tracheostomie

205578

Erler-Zimmer GmbH

Nový produkt

Tento model lze použít k procvičení odsávání a umístění kanyly u pacientů s tracheostomií v prostředí nemocnice a domácí péče. Model lze rozdělit na dvě poloviny, průhledná průdušnice umožňuje kontrolu zavedení kanyly a kontrolu polohy odsávacího katetru.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

32 663,00 Kč s DPH

26 994,21 Kč bez DPH

Více informací

Tento model lze použít k procvičení odsávání a umístění kanyly u pacientů s tracheostomií v prostředí nemocnice a domácí péče. Model lze rozdělit na dvě poloviny, průhledná průdušnice umožňuje kontrolu zavedení kanyly a kontrolu polohy odsávacího katetru. K modelu lze připojit pomocí speciální kanyly plicní ventilátor a simulované plíce (není součástí dodávky).

Vlastnosti simulátoru:

  • Vhodné pro nácvik výměny kanyly.
  • Díky průhledné průdušnici, lze zkontrolovat plnění balónku kanyly, pokud je použita dodaná barevná kanyla, lze určit optimální tlak. Zadní stěna průdušnice je vyrobena z měkkého materiálu, takže ošetřující lékař může cítit tlak v průdušnici, pokud je balónek přeplněn.
  • Průhledná průdušnice umožňuje vysvětlení, jak by měl být sací katetr umístěn a jak lze sání pomocí horní části manžety provádět. Toto cvičení se provádí pomocí dodaného umělého hlenu.
  • Měkká pokožka krku umožňuje nahmatat chrupavku hrtanu.
  • Odnímatelná část průdušnice umožňuje popis oblastí, ve kterých může obvykle dojít ke granulaci.
  • Ventilátor lze ovládat pomocí dodávané kanyly a simulované plíce. V případě úniku vzduchu vydá ventilátor alarm.

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.