Ženské pohlavní orgány

Prohlédnuté produkty

Porovnávací modely ženských genitálií

Porovnávací modely ženských genitálií Zobrazit větší

205560

Erler-Zimmer GmbH

Nový produkt

Všechny otisky vulvy byly vyrobené podle skutečných žen, výsledkem je přesvědčivě realistický dojem. Na jednotlivých modelech ženských genitálií lze rozpoznat vnější anatomii a její struktury do nejmenšího detailu.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

17 727,00 Kč s DPH

14 650,41 Kč bez DPH

Více informací

Všechny otisky vulvy byly vyrobené podle skutečných žen, výsledkem je přesvědčivě realistický dojem. Na jednotlivých modelech ženských genitálií lze rozpoznat vnější anatomii a její struktury do nejmenšího detailu. Drobné vrásky jsou věrné detailům, a proto jsou neuvěřitelně autentické, na některých modelech lze dokonce vidět otvory pochvy a močové trubice. Pečlivě vykreslený model zobrazuje jemné barevné kontrasty mezi stydkými pysky a okolní oblastí kůže. Protože každá žena je jiná, byla tímto způsobem vytvořena jedinečná kolekce 19 otisků vulvy.

Ideální pro sexuální výchovu.
Každý, kdo se zajímá o anatomii vulvy, se v učebnici často setká se schematickým znázorněním, které má málo společného se skutečností. To často vede ke zmatku, nejistotě a dokonce k hanbě u mladých dívek a žen, jejichž vulva vykazuje zcela abnormální odchylky od standardu. Každý originální otisk ukazuje do posledního detailu, že každá vulva je něčím jedinečná a individuální. Sada otisků vulvy je proto ideální pro vzdělávací kurzy. Muži se dozví více o vlastnostech ženské anatomie a o tom, co je „normální“. Dívky nebo ženy mají uklidňující zážitek, že například délka stydkých pysků je normální hříčka přírody.

Silikonový materiál šetrný k pokožce.
Otisky vulvy jsou vyrobené z vysoce kvalitního a autenticky měkkého lékařského silikonu, hygienicky čistitelného, bez škodlivých látek. Otisky jsou tedy ideální pro použití v učebnách nebo poradenských centrech.

rozměr otisku hmotnost otisku
11 x 8 cm 0,11 kg

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.