POSILOVACÍ GUMY

POSILOVACÍ GUMY Počet produktů: 30

POSILOVACÍ GUMY

MoVeS-Band posilovací pásy jsou efektivními a ekonomickými nástroji pro různé posilovací, cvičební a rehabilitační programy. Pomohou Vám s posilováním horní či dolní části těla po operačním zákroku, v rámci zlepšování vaší kondice či jen pro dobrý pocit. Elastické odporové cvičení minimalizuje tlak na vaše klouby a snižuje tak možnost vzniku jak...

MoVeS-Band posilovací pásy jsou efektivními a ekonomickými nástroji pro různé posilovací, cvičební a rehabilitační programy. Pomohou Vám s posilováním horní či dolní části těla po operačním zákroku, v rámci zlepšování vaší kondice či jen pro dobrý pocit. Elastické odporové cvičení minimalizuje tlak na vaše klouby a snižuje tak možnost vzniku jakéhokoliv poranění. MoVeS-Band posilovací gumové pásy jsou lehké, přenosné a lze je jednoduše začlenit do jakéhokoliv programu cvičení. Můžete je používat doma, v práci i na cestách.

Zobrazit

Podkategorie

  • MoVeS-Band

    Jedná se o čistě přírodní produkt obsahující latex. Pásy MoVeS-Band jsou minimálně pudrované (méně než 2 mg/dm²), takže jsou prakticky bez pudru. Navíc unikátní technologie Snap-Stop™ použitá ve výrobním procesu činí tento výrobek extrémně odolným proti roztržení.

  • MoVeS F!T Band

    Jedná se o latexové velmi odolné posilovací pásy se stejnou prvotřídní kvalitou jako originální MoVeS Band pásy. Rozdíl je čistě v mladistvém barevném provedení. Pásy MoVeS F!T Band jsou minimálně pudrované (méně než 2mg/dm²), takže jsou prakticky bez pudru. Navíc unikátní technologie Snap-Stop™ použitá ve výrobním procesu činí tento výrobek extrémně odolným proti roztržení.

  • MoVeS Tubing

    MoVeS-Band Tubing má stejné vlastnosti a složení jako MoVeS-Band pás a jeho využití je obdobné. Jedná se o kulatá pružná lana z latexové pryže v různých sílách odporu, která jsou od sebe navzájem barevně odlišena.

  • MoVeS Loop

    MoVeS-Loop je „O”gumička, se kterou je možné procvičovat většinu svalových skupin. Gumičky jsou skladné a cvičení s nimi je pohybově snadné, můžeme je používat doma, v tělocvičně, ale i na cestách. MoVeS-Loop nabízí různé varianty progresivního cvičení s odporovou zátěží gumičky.

  • Doplňky k MoVeS

    Použitím příslušenství k MoVeS-Band pásům zjednodušíte vaše cvičení nebo navržený rehabilitační program.

na stránku
Zobrazeno 25 – 30 z 30 položek
Zobrazeno 25 – 30 z 30 položek