Vzduchové plochy

Vzduchové plochy Počet produktů: 19

Vzduchové plochy

Vzduchové balanční plochy různých velikostí a provedení jsou určené pro všechny věkové kategorie. Využití najdou jak ve fitcentrech, tak v rehabilitacích ke zlepšení koordinace pohybu. Některé balanční plochy lze využít i jako sedacího klínu na židli k psacímu stolu. U vzduchové balanční plochy nehrozí při cvičení sesmeknutí.

na stránku
Zobrazeno 13 – 19 z 19 položek
  • Sensomotorický chodníček vytvořený z balančních čoček Half Ball, je vynikajícím pomocníkem v procvičování motorické koordinace zraku a hmatu. Chůzí po balančních čočkách zlepšujete rovnováhu a správné držení těla. Předností balanční čočky Half Ball je v získání větší jistoty při stání.

    více
    variant
    Zobrazit
  • Balanční čočky Multiactiv Stone s krátkými masážními výstupky jsou ideální pro zlepšení koordinace, pohyblivosti, pro relaxaci, masáž nohou, prostorové orientace a posilovacího cvičení. Nafukovací balanční čočka Multiactiv Stone je v případě potřeby plnitelná vodou nebo jemným pískem.

    více
    variant
    Zobrazit
  • Balanční čočky Mambo Max Stepping Stone lze používat ve sportu, rehabilitaci a při různých skupinových hrách. Tyto čočky s krátkými masážními výstupky jsou vhodné k podpoře koordinace a pohyblivosti, pro relaxaci, masáž nohou, prostorového vnímání a posilovacího cvičení.

    více
    variant
    Zobrazit
  • Jedinečná vyvažovací deska s tvrdým povrchem na měkké nafukovací základně je ideální pro ovládání motorických schopností a posilování svalů celého těla. Balanční točna je určena ke hře a rehabilitaci.

  • Tato jedinečná velká vzduchová točna s tvrdou vyvažovací deskou na měkké nafukovací základně je ideální pro ovládání motorických schopností a posilování svalů celého těla ve stoje, vleže nebo vsedě. Balanční točna je určena ke hře a rehabilitaci.

  • Cvičební pomůcka Movin Step má dvojí využití. S otevřeným přepouštěcím ventilkem (ventilek umožňuje plynulé nastavení přepouštění vzduchu) je pomůcka určena k silové vytrvalostní zátěži organismu (Stepper).

  • Formula Fit Roll „míčový válec” je všestranná cvičební pomůcka využitelná jak v rehabilitaci, tak ve sportu, k provádění různých balančních a polohovacích cviků. Při cvičení se naše páteř pohybuje, přesto je důležité u některých cviků zachovávat neutrální polohu páteře.

Zobrazeno 13 – 19 z 19 položek