GYMNASTICKÉ MÍČE

GYMNASTICKÉ MÍČE Počet produktů: 38

GYMNASTICKÉ MÍČE

Balanční míč je ideálním a dokonalým náčiním, které Vás donutí rozvíjet všechny pohybové schopnosti, zejména pohyblivost, koordinaci a rovnováhu. Již samotné sezení na míči zlepšuje správné držení těla a posiluje svaly v oblasti bederní páteře. Cvičení zvládne každý bez rozdílu věku a je určeno i těm, kteří začínají mít problémy se zády v důsled...

Balanční míč je ideálním a dokonalým náčiním, které Vás donutí rozvíjet všechny pohybové schopnosti, zejména pohyblivost, koordinaci a rovnováhu. Již samotné sezení na míči zlepšuje správné držení těla a posiluje svaly v oblasti bederní páteře. Cvičení zvládne každý bez rozdílu věku a je určeno i těm, kteří začínají mít problémy se zády v důsledku ochabování svalstva celého těla.
V naší široké nabídce velkých gymnastických míčů najdete Italské značkové míče GymnastikBall od firmy Ledragomma a Italské značkové míče Gymnic od firmy Ledraplastic.

Zobrazit

Podkategorie

  • Gymnastické míče...

    Velké gymnastické míče s označením Maxafe jsou dvouplášťové a mají větší odolnost proti opotřebení třením. V případě propíchnutí míče nedochází k rychlému úniku vzduchu a proto jsou při cvičení bezpečnější. K velmi dobrým vlastnostem těchto míčů patří jejich dynamické chování, vynikající flexibilita a elastičnost, stabilní forma držení a protiskluzová úprava hrubšího povrchu.

  • Gymnastické míče Standard

    Velké gymnastické míče s označením Standard jsou vyrobeny z velmi kvalitního syntetického materiálu s lesklým povrchem. Tyto míče mají stejné dynamické vlastnosti jako míče s označením Maxafe, ale nejsou vybaveny ochrannou proti rychlému roztržení.

  • Specifické balóny

    V této sekci specifických balónů najdete například míče opatřené gumovými nožičkami, které zajišťují stabilní stání míče v určeném prostoru. Různě velké a tvarové masážní míče. Míče s pohyblivým závažím, nebo míče s rolničkami a barevnými míčky určené nejen pro zábavu, ale i léčebnou tělesnou výchovu. Dále tu najdete transparentní a skákací míče a nakonec velký nafukovací mega balón, za který se určitě schováte.

  • Doplňky k míčům

    Určitě uvítáte širokou možnost výběru doplňků k velkým gymnastickým míčům, ať jde již o nafouknutí míče na požadovanou velikost, tak jeho umístění v požadovaném prostoru, náhradní špunty k míči nebo lepení při nechtěném propíchnutí. Dále zde najdete luxusní kovové balónové židle v různém provedení.

na stránku
Zobrazeno 13 – 24 z 38 položek
  • Velké značkové gymnastické míče GymnastikBall Standard od Italské firmy Ledragomma jsou vyrobeny z velmi kvalitního syntetického materiálu s lesklým povrchem.

    více
    variant
    Zobrazit
  • Velké značkové gymnastické míče GymnastikBall Hi-Fit od Italské firmy Ledragomma se vyrábí v provedení Standard nebo Maxafe.

    více
    variant
    Zobrazit
  • Velké značkové gymnastické míče GymnastikBall Hi-Fit od Italské firmy Ledragomma se vyrábí v provedení Standard nebo Maxafe. Pro shodnou bílou barvu míčů ve všech průměrech jsou vhodné pro cvičení ve skupinách.

    více
    variant
    Zobrazit
  • Italské značkové gymnastické míče EGG Ball s označením Maxafe jsou dvouplášťové a mají větší odolnost proti opotřebení třením. Klasický oválný tvar míčů EGG Ball Maxafe zajišťuje větší kontakt s podlahou a zaručuje takto uživateli větší stabilitu během cvičení.

    více
    variant
    Zobrazit
  • Italské značkové gymnastické míče EGG Ball s označením Maxafe jsou dvouplášťové a mají větší odolnost proti opotřebení třením. Klasický oválný tvar míčů EGG Ball Maxafe zajišťuje větší kontakt s podlahou a zaručuje takto uživateli větší stabilitu během cvičení.

    více
    variant
    Zobrazit
  • Italské značkové gymnastické míče EGG Ball s označením Standard jsou vyrobeny z velmi kvalitního syntetického materiálu s lesklým povrchem. Klasický oválný tvar míčů EGG Ball Standard zajišťuje větší kontakt s podlahou a zaručuje takto uživateli větší stabilitu během cvičení.

    více
    variant
    Zobrazit
  • Sedněte si zdravě na balónovou židli a nenechejte se ovládat bolestí zad, regenerujte a posilujte svá záda při práci a vyřešte Váš problém právě teď. Balonová židle má kovovou konstrukci s kvalitním šedým nástřikem a je opatřena pěti otočnými kolečky.

    více
    variant
    Zobrazit
  • Velké značkové gymnastické míče Gymnastik Ball PRO Maxafe od Italské firmy Ledragomma jsou vyrobeny z velmi kvalitního syntetického materiálu a jsou vhodné k velmi namáhanému používání. Při provádění některých posilovacích cviků s těžkým závažím míč, na kterém cvičíte, drží svůj tvar a neztrácí své dynamické vlastnosti potřebné k lepšímu a efektivnějšímu...

    více
    variant
    Zobrazit
  • Velké značkové gymnastické míče GymnastikBall SITsolution Maxafe od Italské firmy Ledragomma jsou vyrobeny z velmi kvalitního syntetického materiálu a jsou vhodné jako hodnotná a účinná náhrada místo klasické kancelářské židle.

    více
    variant
    Zobrazit
  • Velké značkové gymnastické míče GymnastikBall SITsolution Maxafe od Italské firmy Ledragomma jsou vyrobeny z velmi kvalitního syntetického materiálu a jsou vhodné jako hodnotná a účinná náhrada místo klasické kancelářské židle.

  • Therasensory je velký gymnastický míč od firmy Ledraplastic s masážními výstupky po celém jeho povrchu.

    více
    variant
    Zobrazit
  • Značkový míč Senso Roll Plus od Italské firmy Ledraplastic. Senso Roll Plus (brambora) je díky svým masážním výstupkům po celém povrchu míče, dobrým pomocníkem pro masáž různých částí těla při cvičení na gymnastickém míči.

Zobrazeno 13 – 24 z 38 položek