JEMNÁ MOTORIKA

Prohlédnuté produkty

Rotonda - žonglovací klobouk

205234

Jakobs GmbH

Nový produkt

Rotonda je herní pomůcka se speciálními výzvami cvičení a žonglování. Pokud se míček pomalu pohybuje krouživým pohybem, může hráč měnit účinek míčku pomocí široké škály podnětů. Jsou podporovány fyzické zkušenosti s gravitací a zrychlením, pozorností, koordinací oka a ruky, proprioceptivního vnímání, koordinace, dovednosti a radosti z pohybu.

Více informací

skladem

703,00 Kč s DPH

580,99 Kč bez DPH

Více informací

Rotonda je herní pomůcka se speciálními výzvami cvičení a žonglování. Pokud se míček (nejlépe pěnový míček) pomalu pohybuje krouživým pohybem, může hráč měnit účinek míčku pomocí široké škály podnětů. Vyzkoušejte, co se stane, když se prsty spojí nebo roztáhnou nebo se změní rychlost a směr pohybu ruky. Hra neustále získává nové výzvy s různými obtížemi. Jsou podporovány fyzické zkušenosti s gravitací a zrychlením, pozorností, koordinací oka a ruky, proprioceptivního vnímání, koordinace, dovednosti a radosti z pohybu. Možnosti hry, nechte míček koulet podél horního okraje a snažte se ho tam udržet co nejdéle nebo můžete použít Rotondu pro házení a chytání. Určené pro děti od 4 let, teenagery i dospělé.
Součást dodávky: Rotonda (ø 20 cm), 3 míčky (1 míček z pěnové gumy ø 4,5 cm, 2 x míček „Freeball“ naplněný vzduchem o průměrech ø 3 cm a 5 cm).