MoVeS-Band

Prohlédnuté produkty

MVS In Motion

Nový produkt

Novinka, MoVeS-Band pásy bez latexu! Posilovací gumové pásy MoVeS-Band bez latexu se také vyrábí v různých sílách odporu a jsou od sebe navzájem barevně odlišeny. Odborně navržená cvičení napomáhají při rehabilitaci po zranění, zlepšují pohybové schopnosti seniorů, zvyšují kondici a pomáhají při léčení mnoha chronických chorob.

Více informací

dočasně nedostupné

366,00 Kč s DPH

302,48 Kč bez DPH

Více informací

Díky výzkumu v oblasti nových technologií jsme docílili výroby bezlatexových cvičebních pásů s vlastnostmi, které nebyly nikdy tak blízko ke svému latexovému protějšku. K tomuto kroku nás vedli alergické reakce spojené s latexovými výrobky a zvýšená poptávka po bezlatexových produktech zejména v oblasti zdravotnictví. S výjimečnými vlastnostmi (odpor + natažení) jsme přesvědčeni, že náš bezlatexový posilovací pás MoVeS-Band je skvělý produkt pro splnění těchto potřeb. 

Posilovací gumové pásy MoVeS-Band bez latexu se také vyrábí v různých sílách odporu a jsou od sebe navzájem barevně odlišeny. Odborně navržená cvičení napomáhají při rehabilitaci po zranění, zlepšují pohybové schopnosti seniorů, zvyšují kondici a pomáhají při léčení mnoha chronických chorob. MoVeS-Band pásy se používají hlavně v rehabilitačních centrech, klinikách, školních tělocvičnách, fitness centrech, při aerobiku a při domácím cvičení.

Doporučená délka MoVeS-Band pásu pro cvičení paží a horní poloviny těla je 1,50 m.
Pro celkové cvičení s použitím dolních končetin je doporučená délka 2,50 m.


tuhosti pásů

Příslušenství