Mozek

Prohlédnuté produkty

Obří model mozku 2,5 krát zvětšený - 14 částí

204324

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Obří model mozku 2,5krát zvětšený je jedním z nejkomplexnějších modelů mozku na trhu. Tento velký model je velmi užitečnou pomůckou při výuce nervové soustavy s velkou skupinou studentů.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

21 538,00 Kč s DPH

17 800,00 Kč bez DPH

Více informací

Obří model mozku 2,5krát zvětšený je jedním z nejkomplexnějších modelů mozku na trhu. Tento velký model je velmi užitečnou pomůckou při výuce nervové soustavy s velkou skupinou studentů. Anatomický model mozku je vyrobený z nerozbitného odolného vinylu a lze ho rozdělit na 14 částí. Všechny struktury mozku (cerebrum) a mozkových komor (ventriculi) jsou viditelné, neboť model lze rozložit na úrovni mediálního, frontálního a transverzálního řezu. Součástí balení gigantického mozku je samostatný podstavec, který lze k modelu volně připojit a velice podrobný manuál, díky kterému bude výuka výrazně snadnější.
 

rozměr hmotnost rozložitelné
34 x 30 x 37 cm 6,83 kg 14 částí

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství