Pánve

Prohlédnuté produkty

Model mužské pánve - 2 části

203660

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Tento model mužské pánve znázorňuje podélný řez celou pánví. Model anatomie mužské pánve je rozložitelný na dvě části a ukazuje polovinu mužských pohlavních orgánů, konečníku, prostaty, močové trubice a močovodu.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

5 591,00 Kč s DPH

4 620,66 Kč bez DPH

Více informací

Tento model mužské pánve znázorňuje podélný řez celou pánví. Model anatomie mužské pánve je rozložitelný na dvě části a ukazuje polovinu mužských pohlavních orgánů, konečníku, prostaty, močové trubice a močovodu. Konečník je pro podrobnější studium mužské pánevní anatomie snímatelný. Na vysoce kvalitním modelu mužské pánve můžete podrobně studovat všechny důležité orgány umístěné uvnitř pánve. Model mužské pánve je dodáván na nástěnném podstavci s možností namontování na stěnu v ordinacích a učebnách anatomie nebo jeho položení na stůl lékaře.

rozměr hmotnost rozložitelné
41 x 31 x 17 cm 2,3 kg 2 části

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.