Plíce - dýchací ústrojí

Prohlédnuté produkty

Model Bronchiálního stromu s hrtanem

204060

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Tento jedinečný anatomický model Bronchiálního stromu a hrtanu člověka byl vytvořen na základě počítačové tomografie muže ve věku 40 let. Pomocí 3D technologie byl vytvořen realistický model prostorového rozmístění různých segmentů průdušek lidského dýchacího systému.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

11 702,00 Kč s DPH

9 671,07 Kč bez DPH

Více informací

Tento jedinečný anatomický model Bronchiálního stromu a hrtanu člověka byl vytvořen na základě počítačové tomografie muže ve věku 40 let. Pomocí 3D technologie byl vytvořen realistický model prostorového rozmístění různých segmentů průdušek lidského dýchacího systému. Nabízený model lidského Bronchiálního stromu a hrtanu představuje jedinečný způsob, jak studovat anatomii lidských plic. Hrtan s jazylkou, hrtanovou příklopkou a průdušnice s průduškami jsou na modelu Bronchiálního stromu zobrazeny bílou barvou. Model je možné oddělit na úrovni druhé tracheální chrupavky. Různé segmenty průdušek jsou vyrobeny z elastického materiálu a jsou znázorněny v různých transparentních barvách tak, aby se vizuálně daly snadno rozlišit. Hrtanová příklopka (epiglottis) je na modelu lidského Bronchiálního stromu a hrtanu uložena pružně.
Model Bronchiálního stromu a hrtanu člověka je dodáván na podstavci.

rozměr hmotnost
22 x 18 x 37 cm cca 0,41 kg

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství