PRSTOVÉ POSILOVAČE RUKY

Prohlédnuté produkty

X-Tensor, posilovač prstů

204755

X-Tensor

Nový produkt

Bez ohledu na to, jak často používáte prsty pro Vaši aktivitu, jako je například vkládání dat do počítače, vývojář softwaru, grafický návrhář, ve sportu hraní tenisu, golfu nebo pokud jste hudebník, který vyžaduje opakovaný pohyb vašich prstů, uvítáte pravděpodobně procvičení prstů v opačném směru, působící proti pohybu pro danou činnost.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

1 819,00 Kč s DPH

1 503,31 Kč bez DPH

Více informací

X-Tensor je opakem typických ručních posilovačů, které procvičují svaly při zavírání ruky. Pomocí aplikace X-Tensoru můžete provádět stejné principy testování, které jsou denně používány odborníky na rehabilitaci a profesionálními sportovci po celém světě, při potřebě zvýšit své výkony a snížit možnost poranění.

Teorie výrobku X-Tensor je jednoduchá, aplikuje časem ověřené poznatky používané ve sportovní vědě pro posilování a rehabilitaci svalů a šlach, které otvírají ruce. Udržováním pevnosti a flexibility se zlepšuje svalová rovnováha a je nejúčinnějším způsobem, jak zvýšit průtok krve do svalů, šlach a současně zlepšit jejich celkové zdraví a stabilitu. 

Zvýšení průtoku krve pomocí tradičních posilovacích cvičení, přináší zásadní živiny potřebné k optimalizaci procesu hojení. Lehké tréninkové cvičení navržené tak, aby speciálně posílilo extenzní svaly prstů, které otvírají ruce, pomáhá zvládnout větší množství stresu, snižuje míru recidivy a zlepšuje rozsah pohybu prstů.