Zajištění dýchacích cest

Prohlédnuté produkty

Intubační hlava AirSim Baby X

205378

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Intubační hlava šestiměsíčního dítěte AirSim Baby X má realistickou anatomii a klinickou funkčnost, která umožňuje základní i pokročilé pediatrické zajištění dýchacích cest.

Více informací

Více informací

Intubační hlava šestiměsíčního dítěte AirSim Baby X má realistickou anatomii a klinickou funkčnost, která umožňuje základní i pokročilé pediatrické zajištění dýchacích cest. AirSim Baby X usnadňuje trénink v používání ventilace vakem a maskou, supraglotického zavedení dýchacích cest, naso i orotracheální intubace. Lze jej navíc použít se všemi současnými video laryngoskopy. Realistické dýchací cesty umožňují školení ve všech aspektech péče o dýchací cesty kojence, včetně přetlakové ventilace, zavedení laryngeálních masek a endotracheálních intubací (nazální i orální).
Doporučené velikosti tracheálních trubic jsou 3,5-4,0 doporučená velikost supraglotických dýchacích cest je velikost 1. Realistické vnější a vnitřní anatomické detaily umožňují snadnou a úspěšnou demonstraci všech pediatrických video laryngoskopů. Doporučená velikost video laryngoskopu je velikost 1.
Model AirSim Baby X je dodáván s lehkým a pevným podstavcem, s vlastními plícemi, které ukazují správné umístění trubice, a pro snadnou přepravu je úhledně zabalen do lehkého pouzdra.

Obsah balení:

  • 1 přepravní pouzdro
  • 1 uživatelská příručka
  • 1 lubrikační gel TruCorp®
  • 3 dětské plicní vaky replikující 2 plíce a 1 žaludek

Figurína může být použita s dýchacími přístroji Supraglottic pro trénink zajištění dýchacích cest.

hmotnost
2 kg

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství