Žaludek - trávicí ústrojí

Prohlédnuté produkty

Model jater se žlučníkem

203683

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Tento realistický model lidských jater se žlučníkem představuje anatomii dvou orgánů trávicí soustavy. Játra se žlučníkem mají za úkol v lidském těle vyrábět a transportovat žluč.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

1 989,00 Kč s DPH

1 643,80 Kč bez DPH

Více informací

Tento realistický model lidských jater se žlučníkem představuje anatomii dvou orgánů trávicí soustavy. Játra se žlučníkem mají za úkol v lidském těle vyrábět a transportovat žluč. Model jater a žlučníku je skvělou výukovou pomůckou při hodinách anatomie, k názornému vysvětlování funkce lidských jater. Model lidských jater se žlučníkem je dodáván na podstavci, ze kterého se dají v případě potřeby sejmout.
Na modelu jater se žlučníkem jsou znázorněny:

  • čtyři laloky žlučníku
  • játra
  • mimo jaterní vývody
  • cévy

rozměr hmotnost
18 x 18 x 12 cm cca 0,5 kg

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství