Zuby

Prohlédnuté produkty

Model levé poloviny dolní čelisti s 8 nemocnými zuby - 19 částí

204341

3B Scientific GmbH

Nový produkt

Přední část kosti a všechny zuby jsou z poloviny dolní čelisti vyjímatelné, řezákem je v podélném směru veden longitudinální řez. Na modelu levé poloviny dolní čelisti jsou znázorněny nervy, cévy, podjazyková a podčelistní slinná žláza.

Více informací

skladem u výrobce - na objednávku

8 094,00 Kč s DPH

6 689,26 Kč bez DPH

Více informací

Přední část kosti a všechny zuby jsou z poloviny dolní čelisti vyjímatelné, řezákem je v podélném směru veden longitudinální řez. Na modelu levé poloviny dolní čelisti jsou znázorněny nervy, cévy, podjazyková a podčelistní slinná žláza. Nemocné zuby v tomto zubním modelu ukazují různé fáze onemocnění zubním kazem, z malého a snadno léčitelného poškození řezáku, až po pokročilou degradaci stoličky. Při použití tohoto modelu poloviny dolní čelisti, je jednoduché vysvětlit studentům zubního lékařství nutnost správné zubní péče s názornou ukázkou dentální anatomie.

rozměr hmotnost rozložitelné
22 x 32 x 9 cm 0,92 kg 19 částí

INTELIGENTNÍ ANATOMIE 3B PŘEDSTAVUJE ZCELA NOVÝ ZPŮSOB UČENÍ A VÝUKY LIDSKÉ ANATOMIE

Společnost 3B Scientific zahájila v červenci 2019 inovativní koncept kombinace virtuálního obsahu s originálními anatomickými modely, zvaný 3B Smart Anatomy. Díky této exkluzivní aplikaci mají studenti okamžitý přístup ke vzdělávacím kurzům 3B Smart Anatomy a mohou z pohodlí domova nebo na cestách snadno studovat lidskou anatomii. Aplikace zahrnuje přednášky, virtuální anatomické modely a kvízy, které otestují a vyhodnotí dosažené znalosti.

Chcete-li tyto výhody používat, jednoduše naskenujte holografický štítek s QR kódem, který je umístěný na vašem modelu a zaregistrujte se. Registrace je bezplatná, jednoduchá a bezpečná. 

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.

Příslušenství