Ženské pohlavní orgány

Prohlédnuté produkty

Porovnávací modely ženských genitálií

Porovnávací modely ženských genitálií Zobrazit větší

205560

Erler-Zimmer GmbH

Nový produkt

Všechny otisky vulvy byly vyrobené podle skutečných žen, výsledkem je přesvědčivě realistický dojem. Na jednotlivých modelech ženských genitálií lze rozpoznat vnější anatomii a její struktury do nejmenšího detailu.

Více informací

Více informací

Všechny otisky vulvy byly vyrobené podle skutečných žen, výsledkem je přesvědčivě realistický dojem. Na jednotlivých modelech ženských genitálií lze rozpoznat vnější anatomii a její struktury do nejmenšího detailu. Drobné vrásky jsou věrné detailům, a proto jsou neuvěřitelně autentické, na některých modelech lze dokonce vidět otvory pochvy a močové trubice. Pečlivě vykreslený model zobrazuje jemné barevné kontrasty mezi stydkými pysky a okolní oblastí kůže. Protože každá žena je jiná, byla tímto způsobem vytvořena jedinečná kolekce 19 otisků vulvy.

Ideální pro sexuální výchovu.
Každý, kdo se zajímá o anatomii vulvy, se v učebnici často setká se schematickým znázorněním, které má málo společného se skutečností. To často vede ke zmatku, nejistotě a dokonce k hanbě u mladých dívek a žen, jejichž vulva vykazuje zcela abnormální odchylky od standardu. Každý originální otisk ukazuje do posledního detailu, že každá vulva je něčím jedinečná a individuální. Sada otisků vulvy je proto ideální pro vzdělávací kurzy. Muži se dozví více o vlastnostech ženské anatomie a o tom, co je „normální“. Dívky nebo ženy mají uklidňující zážitek, že například délka stydkých pysků je normální hříčka přírody.

Silikonový materiál šetrný k pokožce.
Otisky vulvy jsou vyrobené z vysoce kvalitního a autenticky měkkého lékařského silikonu, hygienicky čistitelného, bez škodlivých látek. Otisky jsou tedy ideální pro použití v učebnách nebo poradenských centrech.

rozměr otisku hmotnost otisku
11 x 8 cm 0,11 kg

Vaše objednávka bude s informací o termínu dodání telefonicky potvrzena.